Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Asi se pohybujete ve špatné společnosti a podle pár skutečně chudých, skutečně hloupých či "vyčůraných" lidí poměřujete celou společnost. Buďte si jist, že miliony lidí do chudoby nikdo neuvrhl. Většina lidí normálně žije, pracuje, stará se o rodinu - a nadává na politiky - a přitom všem o žádnou revoluci nestojí.

25 17
možnosti
Foto

Zcela OT: pane autore, nezarovnávejte odstavce textu na střed. Špatně se to čte a nevypadá to ani hezky.

6 1
možnosti
PK

P59e91t73r 23K37o34u47t95n13ý

17. 4. 2013 17:31

No domnívám se, že text má do jisté míry formu manifestu, a tomu odpovídá i méně konvenční úprava, tedy zarovnání na střed, nicméně si myslím, že o tom tu doskuse není..

0 0
možnosti
PK

Napsal jste pěkně, což o to, ale pouze apely to nevyřešíte. Možná, že to vůbec nejde nějakým podstatnějším způsobem řešit. Jsme jako celá vyspělá Evropa, k fungování potřebujeme statisíce cizinců a nevíme co s nezaměstnaností. I taková pitomost - už si ani neumyjeme schody v paneláku, dělá to firma - vlastně Ukrajinky. Problém vidím i řízení - než určité práce "zlidštit" pomocí technického a technologického rozvoje, tak to opět levněji a rádi udělají Ukrajinci. Když jsem byl mladý, tak nikdo nechtěl uklízet třeba parky, protože jediná technika byly hrábě. Když je to dnes dost "ztechnizováno" tak už i zájem našinců o tuto práci je.

3 2
možnosti
JZ

Máte pravdu, ale s kým? Havlové, Klausové  Newčasi a já nevím , kteří ještě to není to pravé ořechové.Stále si volíme ty stejné šmejdy.

12 5
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3261x
"Na Dvojce bydlím,pro Dvojku žiju"

Seznam rubrik