Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Myslim ze na clanku je hodne pravdy ale optika kterou se na to autor diva je dosti temna. Ty problemy existuji ale ten stav neni zatim jeste tak patologicky jako to vyzniva z clanku. Jedno je jasne, pokud se urcite veci nezmeni, brzy se to o cem autor pise stane smutnou skutecnosti...

8 3
možnosti
VB

jestli pan Pulec takhle vážně vidí svět nebo si z nás dělá srandu nevíme, pokud to ale myslí vážně skončí dříve či později v blázinci.

8 10
možnosti

Pane autore, na Vaše plamenné vzkřiknutí "Pojďme do toho"!, kterým jste zakončil svůj "truchlopis" si dovoluji zareagovat jiným úderným zvoláním: Proletáři všech zemí jďete do prdele"!!

16 14
možnosti
KB

Ano, matka se mě vždy ptala nejen KAM jdu, ale hlavně s KÝM tam jdu. A s podobnými jako autor opravdu ne.

11 13
možnosti
Foto

Teda nechápu, za co tak vysoká karma. Ano, možná se lidem nechce makat rukama, a nebo taky nemají motivaci, když máme štědrý sociální systém, a stát se postará o každou lemru línou. A když stát utáhne kohoutky sociálních penězovodů, tak dotčení křičí, že žijou v bídě. Pokud vím, tak i současný sociální systém je natolik štědrý, že vás nenechá umřít hlady. Mnoho lidí si neuvědomuje, že sociální dávky to nejsou pro to, abychom si žili všichni jak prasata v žitě, ale aby nenechali umřít lidi v nouzi hladem. Co je na tom tak špatného, že je někdo chudý a jiný bohatý?  To už tu jednou bylo, vzpomínáte? Komunisti chtěli, aby se všichni měly stejně dobře, alespoň prvotní myšlenka komunismu byla taková. A jak to dopadlo? Všichni se měli stejně špatně, jen pár papalášů u moci, veksláci a podobná verbež se měla líp. Všichni levičáci křičí, jak se rozevírají nůžky mezi chudými a bohatými. Ano, moažná to tak je, ale co je na tom tak špatného? Každý svého štěstí strůjcem. Nelíbí se vám, že jste chudý, tak udělejte něco pro to, aby jste nebyli, myslím něco jiného, než křičet, že stát má být více štedrý na sociálních výdajích.

20 10
možnosti
Foto

oprava: všichni měli samozřejmě s měkkým i ;-D. Tak jsem se rozčílil nad tou "sociální genocidou", že jsem si to po sobě ani nepřečetl.

4 6
možnosti
AK

Souhlas pane Pulec, dala jsem Vám karmu. Nedělejte si nic z diskuzních negativních názorů, tito občané dosoud neprozřeli, je to jen otázka času.

12 14
možnosti
MK

Vážený pane, žije-li se Vám těžko, je mi to líto, nicméně s miliony lidí u nás v bídě jděte, s prominutím, k šípku. Nemluvě tedy, že podle Vás "všichni" rabují, tzn. minimálně i část těch rabujících se má mizerně.

Kdybych Vám mohl ze srdce něco doporučit, tak ústavní léčbu. Hodně štěstí!

13 12
možnosti
Foto

Obtížně se mi to čte. Přijde mi to celé jako nezvládnutá reakce na nějakou bulvární zprávu na Nově. Zminujtete penize na mnoho projektů, no ono dost těch projektů je napřiklad financováno EU  a ne  poplatníky , teda uplně takto přímo . I za komunistů se doučovalo , neblázněte  a věřte mi, že i přestože si vážím poctivé práce tak zrovna ta ty Vaše problémy neřeší . Opravdu si neumím představit jak poctivý truhlář ovlivní míru korupce, například, Spíš mi to přijde jako Vaše volání :! Jsem obyčejný, poctivý a svět je hnusnej a neváží si mě".

5 10
možnosti
AK

Píšete o financování projektů z EU, ale uvědomujete si, že peníze do EU musíte nejdříve poslat a pak se přerozdělují, takže jsou to původně peníze ze státního rozpočtu tudíž nás všech. :-P

8 4
možnosti
Foto

Dlouho jsem nečetl tak depresivní článek a naprosto mě udivuje, jak vysokou získal karmu ... trošku světla do života by to chtělo, vzít získané znalosti a vlastní schopnosti do ruky a hledat štěstí jinde, pane autore, když vidíte budoucnost i současnost této republiky tak černě ... platí zlaté pravidlo : vždy může být ještě hůře ;-) přeji hezký zbytek dne ...

7 7
možnosti
VJ

On tento článek není jen o České republice. Všude jinde  je to to samé v bledě modrém .

7 0
možnosti
JK

šmankote..... sociální genocida...... kupředu levá, kupředu levá, zpátky ni krok !

KAŽDÝ SVÉHO ŠTĚSTÍ TVŮRCE  !!!

Čímž neříkám, že je vše v pohodě, ale je celosvětová ekonomická krize a ta se nikomu nevyhne. A jestli někdo v klidu domova očekává, že to někdo pro něj zlepší... tak je cvok.   Celý systém je v bohovském průšvihu a záleží na každém jednotlivci, jak se k tomu postaví. Jestli sedí doma a nadává, nebo se např. snaží naučit cizí jazyk, aby mohl za prací jinam.

12 16
možnosti
JH

J20a50n 64H69a54r98c71u55b59a

18. 4. 2013 13:26

Aplikace článku: Pan Petr Pulec si neváží pocitvé řemeslné práce. Nechce pracovat a cche být jen poradcem. Radit a brát tučné provize. Pan Pulec rabuje, krade a šmelí. Nechce pracovat, rád by jen veřejné zakázky.

Jenom respektuji to, co jste psal v článku... přeci každý, nikdo, všichni...tedy včetně Vás. Nebo je to jinak?

10 10
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3261x
"Na Dvojce bydlím,pro Dvojku žiju"

Seznam rubrik