Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

vite, doucovani neznamena ze by bylo zakladni skolstvi nekvalitni, ale ze se na gymnazia (coz za meho mladi byly vyberove skoly) hlasi deti, ktere by tehdy nemely sanci se tam dostat a diky realnemu zhodnoceni jejich schopnosti svymi rodici sly do uceni. to se ale dnes bere malem jako potupa a znamka snizene inteligence, krome toho skoly dostavaji prostredky dle poctu zaku, takze si ta gymnazia nemaji duvod az tak vybirat a naopak se vztekaji kdyz jim chce ministerstvo ci kraj snizit pocet trid.

3 0
možnosti
Foto

Jednou z příčin jsou právě sociální a vůbec všechny možné dávky, které demoralizují pracovité a srážejí hodnotu jejich mzdy. Jak si člověk může vážit zaměstnání, když dostane měsíčně čistého 20 tisíc a jiní si na všech možných dávkách a podporách přijdou na padesát. Jsou známy případy, kdy se matka zřekne dítěte a to si vezme na výchovu jeho babička a to jen proto, že za tu se dostane víc než za mateřskou a trvá delší dobu.

4 0
možnosti
VO

To jsem netušil, že takový nebetyčný blábol se udrží na vysokých karmových příčkách takhle dlouho :-/.

6 5
možnosti
Foto

Takový pelmel. V jednom má pravdu. Takhle to prostě dál nejde. Stát by měl přiznat jak na tom jsme, výdaje seškrtat, na platech státních zaměstnanců začít a u důchodů skončit a dostat se do stavu, kdy bude moci začít dluhy splácet.

3 1
možnosti
MK

Nejvíce mne pobavil návrh na řešení této "sociální genocidy" (což je spíše genocida smysluplného vyjadřování)  - tím je pouze "dramatická změna". A jak by měla vypadat? Je to "poctivá, obyčejná práce, selský rozum a úcta k druhému". Laik žasne, odborník se diví. :-) Ale teď vážně - je s podivem, kolik šílenců ventiluje svoji životní frustraci psaním blogů a ještě více údivu zaslouží to, že jde o nejčtenější blog na iDnes. Respektive nejklikanější. Poučení - když napíšete nějakou opravdu hlubokou sociální nebo politickou studii společnosti s běžným a seriózním titulkem, nemáte šanci, zkuste to však nadepsat třeba "jak jsem upálil babičku" nebo "sociální genocida" a úspěch je zaručen.

7 3
možnosti
LZ

Souhlasím, ale mě karmy všech těchto Okamurů navíc docela děsí, jelikož z nich cítím velice nepříjemný zápach čehosi hnědého, a nemyslím tím to, co většinu napadne jako první... Ona totiž rétorika těchto pánů nápadně připomíná rétoriku jistého hnědého pána před cca 70 - 80 lety Rv

1 3
možnosti
LZ

A sakra, Okamura n.2. :-/

8 2
možnosti
AT

"nikdo" "všichni" "děsivé" ..... tyhle pojmy se ve vašem blogu nacházejí v koncentraci, která vylučuje nezávislost a objektivitu.

Ale do reportáže TV Nova nebo programu nějakého pseudohnutí víc než vhodné.

11 3
možnosti
MD

Miliony lidi na kraji bidy a nouze ?????? Proto jsem vcera stal v obi 45 min nez jsem se dostal k pokladne, proto jsou videt plne nakupni kosiky, proto ma kazdej telefon, rodiny maji dve auta, 2 televize atd.... 

Ja si bidu a nouzi predstavuji opravdu jinak.

16 4
možnosti
LZ

Samozřejmě máte pravdu, lidi jsou naprosto nesoudní. Zajímalo by mě, co budou dělat, až přijde opravdová krize a bída. Ale asi je to přirozené, není tu zvykem říkat, že se máme dobře, k slušnému vychování u nás patří stěžovat si, jak je draho.

13 0
možnosti
EK

Tak jsem si přečetla některé příspěvky8-o opravdu mazecRv Pokud vážení nevylezete ze svých domněle luxusních brlohů, budete se opravdu divit, koho budou lidi volit za rok!!

6 4
možnosti
LZ

Už se jezdíte učit do Moskvy, jak nám zakroutit krkem?.. ;-)

3 3
možnosti
EK

Karma a přesný článek o současné lhostejné, sobecké společnostiRv

8 12
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS