Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Neznám nikoho kdo by neměl nějaké vazby. Na koho máte vazby Vy?

0 0
možnosti
ZK

Z79d30e94n91a 11K16o94č72í

24. 2. 2013 19:59

Loutkový šéf pražské ODS, notorický vymetač dozorčích rad  Boris Šťastný nedávno říkal, že v těchto orgánech by měli sedět odborníci doživotně, protože prý dlouho trvá, než se do dané problematiky dostanou. Bohužel nedodal, že těmi odborníky myslí sebe samotného a své kumpány z pražské ODS a ČSSD, kteří jsou multidisciplinární a kromě městské hromadné dopravy, zdravotnictví a plynárenství rovněž zvládnou i zpracování komunálního odpadu v Pražských službách. 

Krást, krást a zase jen krást. Jinak to rychlé a bezprecedentní vyplacení dividend ani nelze nazvat. Tahle politická galérka:  Boris Šťastný a Karel Březina by měli už konečně začít pracovat. Svoje tvrzení doložím: 

...Pražské služby minulých pět let dividendy nevyplácely. Jenže když mezi akcionáři začala figurovat neprůhledná Soranus Limited, zástupci velké koalice se rozhodli navrhnout dividendy rychle vyplatit. Šlo celkem o 150 milionů korun – 118 pro Prahu, zbytek pro menšinové akcionáře. To znamená, že firma Soranus Limited (tedy Natland Group) si z valné hromady odnesla asi 30 milionů korun.

...Klíčové jednání rady se zadrhlo poté, co se náměstek primátora Josef Nosek, který politicky patří do skupiny primátora za ODS Bohuslava Svobody, začal ptát, zda se dividendy vyplácely i dříve a proč se zrovna letos musí k tomuto kroku přistoupit. 

...Ať je tomu jakkoli, reakce prvního náměstka primátora Karla Březiny (ČSSD) na zvědavého Noska byla dynamická. Dle očitého svědka zrudl a křičel, že už toho má dost a že jde o porušení koaliční smlouvy. ...Následně politici odhlasovali pět nových členů do dozorčí rady Pražských služeb, kteří pak na valné hromadě byli také zvoleni. Do tohoto orgánu se dostal Miroslava Poche(zastupitel ČSSD v Praze 3), Boris Šťastný (ODS v Praze 10), David Zelený (zástupce starosty v Praze 13 za ODS),Ondřej Pecha (ODS v Praze 3) a František Adámek(starosta Prahy 12 za ČSSD). 

Je to sice starší informace, ale dokresluje onoho zloděje Borise, který je schopen čehokoliv.

2 0
možnosti
JS

Svobodu nemím zařadit, určitě nejde o beránka bez kontaktů, ostatně jako v případě každého vrcholovějšího politika. Šťastný se dávno zařadil sám, bezzásadový, zmatený, kam vítr tam plášť, demagog a lhář.

Pokud něco tvrdí, může to být pravda, částečná pravda, lež neúmyslná, lež úmyslná, manipulace, úlet, podraz, swiňárna a cokoliv jiného.

Čas většinou ukáže.

0 0
možnosti
OK

kdyz to vsechno rika pan poslanec stastny "pravicak", volic milose zemana, co bojuje za zavedeni euthanasie a a za zakaz koureni, tak to bude urcite pravda.

7 0
možnosti
PJ

P38e19t26r 24J27a24n10s83k82y

24. 2. 2013 16:10

pane to rikala jedna pani ze zizkova a nebo z te vasi dvojky?

5 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3261x
"Na Dvojce bydlím,pro Dvojku žiju"

Seznam rubrik