Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Právě Zemanova kampaň zaměřená na podpásové očerňování protivníka, kdy některé útoky se ani nedaly ověřit a ty, které se ověřit daly se ukázaly jako lživé, byly důvodem, proč budu volit KS. Ještě ve středu jsem si myslel, že k volbám vůbec nepůjdu, ale prostě nemám rád, když se někdo v kampani stará jenom o toho druhého. Právo první noci, manželka KS, otec KS, zdegenerovaná šlechta - to je část faktů, kterými mě MZ a jeho tým rozhýbali a umožnili mi překonat přirozenou lenost a jít volit. Rozhodl primitivní populismus, který já nerad.

2 1
možnosti

J17a33n 66H58o25r13a

25. 1. 2013 14:34

Taky by mě zajímal Zemanův i Klausův ekonomický zázrak bez privatizačních příjmů. Dnes je velká nevole s důchodovou reformou, která nijak nezvyšuje odvody; včera Milošek svým geniálním myšlením vyřešil deficit důchodového účtu zvýšením odvodů, čili zdražením práce. S tím by všichni současní nespokojenci potažmo Zemanovi voliči určitě souhlasili...

2 0
možnosti
Foto

M13i78l23a21n 59N18o53v91á20k

25. 1. 2013 13:54

Tahle definice je, myslím, trefná: "na jedné straně xenofóbní, nenávistný, s Klausem spřažený, vazbami k podsvětí zatížený, patrně z Ruska financovaný, samolibý neurvalec, zatímco na druhé straně stojí s Kalouskem spřažený ministr vlády, která zde zavádí sociální apartheid a odírá společnost v zájmu velkokapitálu a církví, nechá si říkat kníže a o prezidentu Benešovi plácá revizionistické nesmysly...". Dík Jakube Patočko!

3 0
možnosti

On to oslovování nepožaduje, ale lidi mu tak říkají, protože je to jednodušší na vyslovení než jeho jméno.

1 0
možnosti

Zeman drží slovo apod.

To si vždycky vzpomenu na kolegu, který říkával nepiju, nekouřím, za ženskýma nelítám akorát strašně lžu.

4 1
možnosti

Víte ... já s vámi nesouhlasím. Přiznávám, že je mi KS milejší, i když i proti němu mám výhrady ... ale přiznejme si to na rovinu. Pokud nahoře budou ti, kteří budou urážet, lhát (a vy víte, že (i) pan MZ lže a nestydí se za to), tak si ti dole, budou myslet, že to je v pořádku. V takovém světě se těžko žije a prosazuje. Opoziční smlouva sice znamenala stabilitu, ale ne pro nás, pro občany, ale pro ty politiky, kteří si rozdělili moc a obsadili úřednická místa svými známými a politickými kontakty. Od té doby je problém vyšetřit téměř jakýkoliv případ korupce a nezřídka se vysocí ústavní politici zaštiťují tím, že jim nebo jejich přátelům, spolupracovníkům, poradcům,... nebylo nikdy nic dokázáno a nebyli ani obviněni. Já to prostě vidím jinak. Pan Zeman si s námi tenkrát vytřel víte co ... a pan Klaus za to dostal takové brebendy, že mu to za to stálo.

Nezlobte se na mne, ale člověka, který se nestydí urážet a ponižovat já prostě volit nemohu i kdyby nezpůsobil naší zemi takové ekonomické škody, jaké jí způsobil. Tu tolik opěvovanou privatizaci bankovního sektoru vidím jinak - nasypali do těch bank hromadu peněz, aby je "stabilizovali" a pak se jich zbavili za zlomkovou cenu. Hlavně že ty banky napůjčovaly peníze kdekomu, kdo to nesplácel ... zaplatili jsme to za ně my. To, že máme "nízký" státní dluh je hezké v porovnání s těmi horšími státy, ale správné to není ... na správu státního dluhu (jen úroky) jde tolik peněz, že bychom pomalu mohli mít rozpočet vyrovnaný, kdyby toho nebylo. A v tom má prsty nejen MZ, ale všechny vlády po něm ... bez vyjímky.

5 0
možnosti

Já bych ktomu ještě dodal, že si stále vybírá maximálně pochybné lidi, kterým pak bohužel věří, příkladem jsou Srba, Šlouf, Gross, Svoboda a tedˇ Štengl (SPO).

1 0
možnosti

Zajímavé je to, že když se K.S. opře do M.Z., tak to příznivci M.Z. prohlásí za podpásovku. Pokud ale M.Z. se opře do K.S., tak jsou to vždycky nezpochybnitelná fakta. Takže příklad: Miloš byl v KSČ, to je prý podpásovka, ačkoliv autor přiznává, že byl za svůj názor z KSČ vyhozen. To je sice moc dobrá omluva, kterou asi nikdo zpochybňovat nebude. Faktem ale zůztává, že Miloš v KSČ byl. Takže kde je ten podpás? Ale Miloš prohlásil, že K.S. podporuje sudeťák Posselt. To je zřejmě, dle autora fakt. Miloš by přeci nelhal, taková zásadový a přímý člověk. Skutečnost ale je, že i samotný Posselt se od toho distancoval, takže podpásovka. Smůla ale, že od Miloše. Navíc si najeďte na sever http://www.demagog.cz a tam se podívejte na rozbory jednotlivých TV debat. Co je pravda, co lež a co se nedá ověřit. Ten Váš zásadový člověk lže jak tiskne.

6 4
možnosti

J43a36n 36K75o59l65i38á23š

25. 1. 2013 13:43

No a další Milošovo faux pas: Franz se ohradil proti výrokům a inzerátům Miloše Zemana, který ho prezentuje jako svého podporovatele.

Zdroj:http://www.lidovky.cz/zeman-franze-zneuzil-v-kampani-nic-jsem-mu-neslibil-zlobi-se-franz-1ce-/zpravy-domov.aspx?c=A130125_131251_ln_domov_khu

2 1
možnosti

Nejste příbuzný světoznámého trombonisty Zdeňka Pulce?

0 1
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3261x
"Na Dvojce bydlím,pro Dvojku žiju"

Seznam rubrik