Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kOBLICH

31. 7. 2012 17:09
No teda!

99 dopraváků, že?

0 0
možnosti
A

AAA2

30. 7. 2012 20:23
Prave jsem se vratil z Hradu!

Republiku si pozvracet nedame! Kupredu leva, zpatky ni krok!

0 0
možnosti
JAN

jirka n

30. 7. 2012 19:48
Miluju odbory, př. odbory pražského DPP.

Milý pane odboráři, co jste Vy jako zastánci lidí udělali proti tunelování vaší firmy !

Co jste udělali pro zlepšení dopravy ? Kapsáři a asociálové jsou mnohaletým každodenním rituálem. Na každých dveřích je cedule, že máme platit třeba přes DMS, ale info o nebezpečí kapesních kradeží je dnes již jen vyjímkou z pravidla. Hlavně je třeba platit, tímto myslím např. metro. Kde ale končí peníze vybrané či miliardy přidělené magistrátem asi není důležité ... Kdo vymyslel textilní sedačky, resp. jak je čistíte ? Na to se kdysi /!/ ptal Béma p. Janouch, ale zbytečně. Kdo vymyslel obrazovky, či 4 dveře do autobusů ? Kolik jako dopraváci platíte ročně za jízdné , celých 50 Kč ? Milý pane odboráři, co udělali vaši kolegové pro lidi, kteří např. na Moravě, chodili do práce aniž by dostali pení ze ? Milý pane odboráři za kolik mají hodinky vaši šéfové, nebo lépe, jaký má dnes majetek ex-generální ředitel pražského DPP ? Prosím buďte zticha.

0 0
možnosti
G

Gift

30. 7. 2012 20:01
Re: Miluju odbory, př. odbory pražského DPP.

Tak odbory fakt nemusím, ale chytat kapsáře a asociály je snad povinností policie a ne pracovníků DP. Privatizace je v principu správná, ale z předpokladu, že by se šlo cestou podobnou ve Škodě Mladá Boleslav. Ovšem to není příliš pravděpodobné. Čekají nás ještě horké chvilky, počítejte s tím. Kamarádičkové jsou netrpěliví. Vzpomeňte na České aerolinie a Letiště Praha. ;-)

0 0
možnosti
KD

SecondWisdom

30. 7. 2012 19:10
Privatizace DPP

Včera bylo pozdě. Sociální jistoty zaměstnanců jsou sice hezká věc, ale jakožto u cestujícího jsou až na posledním místě. Zřejmě žijete v mylném dojmu, že PID je kvalitní. Ano, čtyři z pěti bezdomovců jistě souhlasí.

5 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3261x
"Na Dvojce bydlím,pro Dvojku žiju"

Seznam rubrik