Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

Jurik

4. 4. 2011 11:44
Viničná

Má dcera navštěvuje MŠ ve Viničné. S paní ředitelkou ani s paními učitelkami problém nemáme - dcera, manželka, ani já. Míru pochybení jedné ani druhé strany sporu učitelky x ředitelka neznám. Vím ale, že odcházet během školního roku je neprofesionální a vůči dětem neetické (jsem také učitel).  

Dále chci upozornit na několik zavádějících informací v článku:

Paní ředitelka není ředitelkou tří MŠ, ale jedné MŠ se třemi pracovišti.Tuto právní formu nevymyslela ona, ale zřizovatel - MČ Praha 2, kde je pan Petr Pulec zastupitelem a měl by to tedy vědět.

Deset, ba ani sto anonymů neznamená nic, může je totiž psát jeden a tentýž člověk, což ostatně autor článku jako odborový předák také jistě dobře ví.

Jsem velmi rozladěn, že zastupitel MČ Praha 2, kde bydlím, má zjevně nějaké informace o špatném hospodaření v organizaci městskou částí zřízené (viz v článku popisované plavání u "spřátelené firmy") a nekoná nic pro zjednání nápravy. Nebo se jedná pouze o nepodloženou domněnku? Něco osobního? 

0 0
možnosti
DK

kadyna

24. 3. 2011 12:29
teda,

zaplať panbůh za ředitelku školky, do které chodí můj syn. Ta paní svým povoláním žije a je to ve školce vidět na každém kroku. Díky paní ředitelko!!!

0 0
možnosti
M

multIX

23. 3. 2011 20:13
Takových ředitelek

není málo!EU

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3261x
"Na Dvojce bydlím,pro Dvojku žiju"

Seznam rubrik