Diskuse

Realita dneška

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

ivy07

22. 3. 2011 9:31
No to víte,

semlelo to jenom toho, kdo se nechal. Jestli máte kolem sebe jenom lidi s mozky vymytými reklamou a stupidními seriály, tak to vás lituju. Zdaleka, ale opravdu zdaleka nejsou všichni takový.

0 0
možnosti
PB

arrosage

22. 3. 2011 9:45
Re: No to víte,

Ale o tom ten článek není, že?

0 0
možnosti
H

Hepčík

22. 3. 2011 9:09
Karma

a naprostý souhlas. Velmi výstižný článek.

0 0
možnosti
PB

arrosage

22. 3. 2011 8:58
Bohužel je to tak

možná nesouhlasím se vším, co jste napsal,, ale je to tak.. naskýtá se otázka, může z toho jednotlivec jednotlivec nějakým způsobem vystoupit? Říci "a dost, dál už s váma nehraju"?

0 0
možnosti
PN

blondieee

22. 3. 2011 8:09
stoji za zamysleni, ale.......

moc negativismu najednou na krasne slunecne uterni rano, co myslite? ;-) globalni svet mozna onemocnel, ale nemohu souhlasit s tim, ze kazdy jednotlivec s nim... Ja mam diky bohu stale kolem sebe par pratel, ktere nezajima, kolik mi prisla vejplata ci jestli jsem si koupila novou televizi, zajimam je je, mam hodnou malou rodinku, pritele, bydlim, diky bohu, ne v hlavnim meste, ale v prirode a na kazdy den si naplanuji alespon jednu aktivitu, ktera mi udela radost a pokud me vyrzi z prace - i to se muze stat, tak odjedu zkusit praci do zahranici, ja se nebojim :-)

0 0
možnosti
A

ab1536

22. 3. 2011 7:16
jo

R^,  ja mam do hrobu zrejme jeste daleko, ale tez doufam, ze umru driv, nez se to tu cely rozpadne. Pro zacatek jsem zrusila TV i radio, letaky z postovni schranky nectu a povidam si jen s lidmi, kteri mne zajimaji a necim obohati (tech je celkem poskrovnu), beru telefony jen tem, ktere chci slyset, kaslu na reklamu, porad hodne ctu, studuju a stale premyslim, kam se vrtnout, abych nebyla ve vleku davu/spolecnosti....nechci zit jako ostatni:-/ (za zivot nepovazuju mit praci, chodit se bavit do hospod nebo na diskoteky a prilezitostne vyjet o dovolene nekam, kde se mi bude opravdu libit a v pracovni dobe drbat na diskusich). zbyva asi jen emigrace k indianum do pralesa.

0 0
možnosti
MS

Sorensen

22. 3. 2011 7:13
Kroutím hlavou

No to jsou teda slinty!

0 0
možnosti
A

akki

22. 3. 2011 7:48
Re: Kroutím hlavou

Bohužel, musím s Vámi souhlasit. Vypadá to jak z telenovely na Nově.Rv

0 0
možnosti
SN

kuča

22. 3. 2011 6:41
Pěkné a pravdivé !!!

:-) Jsem ještě předválečný ročník, tak si myslím, že se mohu na současnou situaci

podívat s nadhledem. Když si odmyslíme krutá a nesmyslná padesátá léta, která se podepsala negativně i na běhu mého mého života, nelze, než konstatovat, že ten dnes některými proklínaný "socialismus" z hlediska obyčejných lidí, zas tak špatný nebyl.

Pořád se operuje frontou na banány, nemožností vyjet na západ atd. Viděli jste na ulici žebráky, bezdomovce?

Nechválím komunisty, ale to co vidíte dnes, nemá skutečně s pocitem dobrého prožívání života nic společného. Policie i soudy v rukou majetných, k obyčejnému člověku přijde exekutor po jízdě načerno, která je vytažena po pěti letech a skončí na ulici. Pro většinu normálních lidí stres v důsledku existenční nejistoty a Kalousek - jen plaťte a stále více. Je to bezkonkurenční džungle, vrchnosti to vyhovuje a plebs ať se stará!

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3261x
"Na Dvojce bydlím,pro Dvojku žiju"

Seznam rubrik